Huoneet

Huoneet, meiltä löytyy rauhallinen huone jossa oma soppi ja peti niin yksinäiselle kulkurille kuin vaikka koko perheelle.  Huoneet on nimetty Hämeenlinnan eri kaupunginosien mukaan. Huoneistot on jaettu 3-4 huoneen soluihin, joissa jokaisessa on yhteiset suihku- ja WC-tilat. Jokainen huone on sisustukseltaan uniikki ja niihin kannattaa tutustua sivuillamme ennen varauksen tekoa. Huoneet sijaitsevat 3.kerroksessa, rakennuksessa ei ole hissiä mutta porrastasanteilta löytyy parvekkeet joilla voi käydä nauttimassa vaikka kupin kahvia iltasella.  Vaaraa huone.

Hostellimme ei tarjoa aamupalaa, mutta käytössäsi on keittiö jossa voit valmistaa ruoat itse. Lisäksi jokaisessa solussa on oma jääkaappi. Ruokatarvikkeet voit kätevästi tilata K-Market Visamäestä suoraan huoneeseen toimitettuna. Muista mainita tilauksessa huoneesi nimi. Tilauksen voit tehdä tästä. K-market Visamäki toimittaa ma, to ja pe. Katso tarkemmat toimitusajat täältä.

Jos haluat käydä itse ostoksilla niin kaupan löydät osoitteesta Visamäentie 16

1 hengen huone

Viihtyisässä huoneessa nautit omasta rauhasta. Huoneen tunnelma vaihtuu tilan mukaan; Ahvenisto on aurinkoinen ja lämminhenkinen kun taas esimerkiksi Punaportti huone on eleganssi harmaan sävyinen kokonaisuus.

Alk. 57 € / yö

2 hengen huone

2 hengen huone on täydellinen valinta kahdelle hengelle, tai sinulle, joka kaipaa vähän enemmän tilaa itselleen.

Alk. 70 € / yö

3 hengen huone

3 hengen huone tarjoaa nimensä mukaisesti tilaa ja rauhaa enintään kolmelle matkalaiselle.

Alk. 85 € / yö

4 hengen huone

Perheet ja isommat porukat majoittuvat sujuvasti neljän hengen perhehuoneessa.

Alk. 88 € / yö

"Sviitti"

Täydellistä omaa rauhaa arvostavalle passelein valinta huoneista on Aulanko sviitti, johon majoittuu mukavasti kaksikin henkeä.

Alk. 86 € / yö

Keittiö, hostellin keittiö, ikkuna
Keittiö

Käytössä on yhteiskeittiö jossa ruoan valmistus onnistuu kätevästi. Lisäksi jokaisen solun eteisestä löytyy mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi.

Olohuone, nojatuolit
Olohuone

Olohuoneen varustukseen kuuluu ruokaryhmä, sohva, TV ja Playstation 3. Lisäksi kaapista löytyy lautapelejä, kirjoja sekä muuta ajanvietettä.

Sauna, hostellin sauna, pesutilat
Suihku-, WC-tilat ja Sauna

Jokaisessa solussa on 3-4 huonetta, jotka jakavat suihkun ja wc:n solun kesken.

Alakerrasta löydät naisten- ja miesten saunat jotka ovat käytössä 7-22. Saunaa ei lämmitetä henkilökunnan toimesta. Saunan saa päälle ja pois pukuhuoneen seinän kytkimestä.

Luolaja, huone hostellissa, televisio
Huoneiden varustus

Jokaisessa huoneessa on TV sekä kevyt peruskalustus. Vuodevaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

Vieritä ylös