© Hämeenlinnan kaupunki

Ravintolat & Kahvilat

Miller’s BBQ ravintola sijaitsee historiallisessa Kruununmyllyssä, Katisten kartanon mailla. Rakennus on vuodelta 1866, joten tuntuu sopivalta, että täällä tehdään hyvää, hitaasti savussa kypsentäen. Miller’sin tulinen sydän on aito savugrilli, jossa savun tuntikausia hellimä liha on mehevää ja unohtumattoman herkullista. Kun BBQ valmistetaan h-i-t-a-a-s-t-i tapahtuu hyviä asioita: liha muuttuu mureaksi ja mehukkaaksi, samalla se nappaa itseensä sopivasti savun makua.

Tutustu

Viihtyisän intiimissä Uomassa yhdistyvät rento tunnelma ja intohimo hyvään ruokaan! Raaka-aineet painottuvat vahvasti skandinaaviseen keittiöön, mutta joukosta löytyy makuja myös muualta maailmasta. Myös oman kasvimaan anti on Uomassa ahkerassa käytössä.

Tutustu

Viihtyisä ja tunnelmallinen Thaimaa-henkinen ravintola sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustassa, tarjoten laajan valikoiman perinteisiä thaimaalaisia ruokia ja -juomia A-oikeuksin.

28-paikkaisen ravintolan kokit tulevat Koillis Thaimaasta Isaanista, jonka tulisia ruokia thaimaalaiset itse pitävät kaikkein maukkaimpina. Ravintola valittiin juuri top-10 listalle Suomen parhaiden Thaimaalaisten ravintoloiden äänestyksessä.

Tutustu

Ravintola Piparkakkutalo on perinteikäs, hyvän ruuan ja seurustelun ravintola Hämeenlinnan keskustassa. Ruokalistalta löytävät omansa niin klassisten ravintolaruokien kuin uusien herkkujen ystävät. Ravintola sopii mainiosti myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Piparkakkutalon alakerrassa sijaitsee mukava pistäytymis- ja illanistujaisravintola Albertin Kellari sekä viereisessä rakennuksessa Cafe Bar Skogster.

Tutustu

Aito nepalilainen ravintola Hämeenlinnan torin laidalla sijaitsevassa Keskustalossa.

Tutustu

Ravintola amerikkalaisella tyylillä ja 50-luvun meiningillä. Prätkien alla laadusta ja koosta tinkimättömät burgerit, pihvit ja salaatit. Yksityistiloja jokaiseen tarpeeseen. Paikka, joka sopii niin ryhmille kuin perheillekin. Tunnelman nostattajana lisäksi kuusi keilarataa.

Tutustu

Konstailematonta ruokaa tarjoileva Popino vie vuodesta toiseen Hämeenlinnan paras pizza –äänestyksen voiton! Kesäisin auki myös Popino Street Food and more –katuköökki, joka tarjoa ruokaa rennolla otteella myös pienempään nälkään.

Tutustu

Kauppakeskus Goodmanin alakerrassa sijaitseva aasialainen ruokaravintola.

Tutustu

Maukkaat lounaat ja herkulliset leivokset!

Tutustu

Cafe Kukon salaatit vievät kielen mennessään. Kahvilan monipuoliset erikoiskahvit ja herkut kruunaavat lounashetken. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaan! Lauantaisin kahvilassa nautitaan kiirettömästi monipuolisesta brunssista perheen ja ystävien kera.

Tutustu

Nooran viinibaariin tullaan kauempaakin! Laadukas ja monipuolinen viinilista juustoineen ja naposteltavineen, tunnelmallinen miljöö ja rento tunnelma tekevät Nooran viinibaarista yhden hämeenlinnalaisten suosikkiolohuoneen keskellä kaupunkia.

Tutustu

Juliuksen Olohuone on viihtyisä ja suosittu seurusteluravintola Hämeenlinnan keskustassa.

Tutustu

Vuodesta 1995 toiminut olutravintola Birger on kotoisa ravintola Hämeenlinnan keskustassa. Birger on nimensä mukaisesti erikoistunut oluisiin, joita on tarjolla monipuolinen valikoima.

Tutustu

Villa Marenki vaalii suomalaista kahvilakulttuuria ja perinteistä konditoriaosaamista. Omassa leipomossa Hämeenlinnan Perttulassa valmistuvat aidolla voilla kakut ja leivokset.

Sijaitsee Hämeenlinnan linja-autoasemalla (Eteläkatu 1). Erittäin hyvät hampurilaiset ja ranut.

Vieritä ylös