Kulkurin Hämeenlinna

Hämeenlinna on täynnä nähtävää ja koettavaa. Esittelemme alla meidän suosikit kaupunkimme ravintoloista, baareista, tapahtumista ja kaikesta joita toivomme teidän myös kokevan. 

Hostellimme ei tarjoa aamupalaa, mutta käytössäsi on keittiö jossa voit valmistaa ruoat itse. Lisäksi jokaisessa solussa on oma jääkaappi. Ruokatarvikkeet voit kätevästi tilata K-Market Visamäestä suoraan huoneeseen toimitettuna. Muista mainita tilauksessa huoneesi nimi. Tilauksen voit tehdä tästä.

Jos haluat käydä itse ostoksilla niin kaupan löydät osoitteesta Visamäentie 16.

K-Market Visamäki palvelee:

ma-pe7:00 – 22:00
la8:00 – 22:00
su9:00 – 22:00

Verkkokauppa palvelee: ma, to ja pe

NoutoTilauksen sulkuaika
12 – 159:00
15 – 1812:00
ToimitusTilauksen sulkuaika
14 – 169:00

© Hämeenlinnan Kaupunki

Hämeenlinnan ravintola-ja kahvilatarjonta on runsasta ja löydätkin varmasti juuri sen sinulle oikean paikan näiden joukosta. Tästä linkistä pääset tutustumaan joihinkin niistä. Koska Hämeenlinnassa kaikki on lähellä, tarjontaan kannattaa tutustua myös kävellen tai pyöräille. Näin löydät varmasti sen juuri sinulle oikean paikan.

Hämeenlinnassa on kolme venueta jotka tarjoavat kukin erityyppistä ohjelmaa ympäri vuoden. Tutustu tarkemmin näihin tästä linkistä.

© Hämeenlinnan Kaupunki

Hämeenlinnan kirppiksiä ei missään nimessä kannata missata! Täällä voit tehdä todellisia löytöjä ja kirppiksiäkin on useita joten kierreltävää riittää koko päiväksi.

Hämeenlinnassa myös luonto on lähellä. Tarjolla mitä monipuolisinta aktiviteettia sekä upeita nähtävyyksiä. Tähän linkkiin on koottuna vain jäävuoren huippu, löydät varmasti runsaasta tarjonnasta juuri sinua kiinnostavan kohteen.

© Hämeenlinnan Kaupunki
© Hämeenlinnan Kaupunki

Kaupungissa on jo vakiintuneita isompia tapahtumia Wanaja Festival, Mellakka Festivaali sekä Keskiaikafestivaali. Kantolan Tapahtumapuisto antaa mahdollisuuden myös kansainvälisten artistien konserteille ja tähän mennessä siellä on nähty Metallica, AC/DC ja Iron Maiden. Lisäksi Hämeenlinnassa on useita pienempiä tapahtumia ympäri vuoden.

Vieritä ylös